Bliv student hos CEPOS

CEPOS søger en dygtig økonomistuderende til at bistå forskningschef Henrik Christoffersen med at udarbejde økonomiske arbejdspapirer og notater, hvor analyserne særligt omhandler kommunaløkonomi, uddannelsesøkonomi og velfærdsstaten.

CEPOS er en uafhængig borgerlig-liberal tænketank, der gennem analyser af samfundsindretningen søger at påvirke nutidens og fremtidens beslutningstagere. Vi kan tilbyde dig et stærkt fagligt miljø, hvor du i praksis får mulighed for at bruge de værktøjer, du løbende tillærer dig på studiet.

Generelt om din profil:

  • Du er stud.polit. eller lignende, der har bestået 2. årsprøve.
  • Du har en skarp selvstændig analytisk sans, gode evner inden for talbehandling og en særlig interesse for statistik og politik.

Om stillingen:

  • Du kommer til at arbejde med forskellige økonomiske problemstillinger, der spænder vidt af karakter, og du vil selv få betydelig indflydelse på arbejdet på området.
  • Du får mulighed for at bruge din mikro- og makroøkonomiske intuition på virkelige problemstillinger og også dine evner inden for samfundsbeskrivelse vil blive anvendt.
  • Du kommer primært til at arbejde i Excel og Stata – kendskab til Stata er dog ikke et krav, men vil være en fordel. Der vil også være mulighed for at bruge fx R til analyserne.
  • Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen, hvor der er stor fleksibilitet i forhold til undervisning og eksamen.

Hos CEPOS vil du komme til at indgå i et større team af studenter, hvor der er mulighed for sparring og mulighed for stærk udvikling af dine faglige kundskaber.

Hvis ovenstående er tiltrækkende for dig, så send os en motiveret ansøgning, hvor CV, eksamenskarakterer og eventuelle relevante bilag er vedlagt.

Deadline for ansøgning er 31. juli, tiltrædelse efter aftale.

Du skal sende ansøgning elektronisk til henrikc@cepos.dk med ”Student” i emnefeltet. Du kan finde mere information om CEPOS på www.cepos.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Henrik Christoffersen på telefon: 25 38 30 00 eller til Søren Havn Gjedsted på telefon 26827022.