Ledige stillinger

 

Bliv student hos CEPOS – kom tæt på den velfærdspolitiske dagsorden

Vil du være med til at udarbejde notater og økonomiske analyser, som præger den politiske dagsorden på velfærdsområdet? Har du lyst til at arbejde i en politisk tænketank og indgå i et stærkt fagligt miljø? Så søger CEPOS måske dig. CEPOS søger en dygtig økonomistuderende til at bistå med at udarbejde økonomiske analyser af højt fagligt niveau.

CEPOS er en uafhængig borgerlig-liberal tænketank, der gennem analyser af samfundsindretningen søger at påvirke nutidens og fremtidens beslutningstagere. Vi kan tilbyde dig et meget fagligt miljø, hvor du i praksis får mulighed for at bruge de værktøjer, du lærer på studiet.

Generelt om din profil:

  • Du er stud.polit, stud.scient.pol, stud.merc eller lignende med mere end to år tilbage af studiet.
  • Du har en skarp analytisk sans og evner inden for talbehandling.
  • Du har evnen til og ønsket om at dygtiggøre dig og engagere dig i dine opgaver.
  • Du har flair for kommunikation, da du vil skulle assistere med udformning af notater, der vil sætte dagsordenen i landsdækkende aviser.

Om stillingen:

  • Du kommer primært til at arbejde med helt aktuelle spørgsmål inden for velfærds- og sundhedspolitik, bl.a. sundhedsturisme, brugerbetaling, jobcentre og andre højaktuelle emner.
  • Du får mulighed for at udnytte din faglige viden inden for samfundsbeskrivelse samt mikro- og makroøkonomi på virkelige problemstillinger.
  • Du kommer til at arbejde primært i Excel.
  • Du vil være tæt på udarbejdelsen af notater og analyser, som præger den politiske dagsorden og påvirker Danmarks beslutningstagere.
  • Arbejdstiden er i gennemsnit 15-20 timer om ugen, men vi er meget fleksible i forhold til undervisning og eksamener. Til gengæld forventer vi, at du også er fleksibel i perioder med korte deadlines.

Hos CEPOS vil du komme til at indgå i et team af studenter, som arbejder tæt sammen med vores økonomer. Her vil du indsamle og strukturere information samt udarbejde mindre, selvstændige analyser. Du vil altid arbejde med aktuelle problemstillinger og opgaverne er meget varierede. Du vil opleve et godt studentermiljø og få mulighed for at opbygge et enestående og værdifuldt netværk.

Ønsker du et stærkt fagligt fokus kombineret med et unikt politisk miljø, så send os en ansøgning. Vedlæg eksamenskarakterer, CV og relevante bilag.

Deadline for ansøgning er d. 15. august. Tiltrædelse sker efter aftale. Du skal sende ansøgningen elektronisk til mia@cepos.dk. Mærk ansøgningen ”Student”. Du kan finde mere information om CEPOS på www.cepos.dk. For eventuelle spørgsmål kan du ringe til Velfærdspolitisk chef Mia Amalie Holstein 53 55 71 77.