En personlig donation er en tilkendegivelse af støtte til CEPOS’ mission og arbejde for frihed, ansvar, privat initiativ og en begrænset statsmagt – helt kort for ”Et rigere og friere Danmark”. CEPOS finansieres udelukkende af private midler, da vi ikke modtager, eller ønsker at modtage, nogen form for direkte offentlig støtte.

Hvorfor støtte CEPOS?

Vi forærer generelt alle vore analyser og forskningsarbejde gratis til medier og beslutningstagere, og vi bestræber os på at vore mange arrangementer skal være gratis eller stort set gratis at deltage i. Vi har begrænsede indtægter fra salg af bøger, foredrag og artikler, men vor fortsatte indsats kræver finansiel støtte fra personer, der deler vort syn på, hvordan det bedst sikres, at Danmark vedbliver med at være et rigt og velfungerende land til glæde for ALLE danskere – og det også når vore ”børnebørns børn” bliver voksne.  

CEPOS analytikere arbejder fuldstændig uafhængigt af CEPOS donorer, som hverken har indflydelse på resultater eller på valg af metoder eller kilder.

CEPOS finansieres udelukkende af private midler, og vi modtager ingen offentlig støtte.

Ved at støtte CEPOS, støtter du arbejdet for:

  • Mere personlig frihed og mere personligt ansvar.
  • Mindre statslig indblanding i borgernes liv.
  • Lavere skat.
  • Et mere konkurrencedygtigt samfund.

Hvordan støtter jeg CEPOS?

Du kan støtte CEPOS' arbejde ved at tegne en personlig donoraftale, som er en tilkendegivelse af støtte til CEPOS’ mission og arbejde.

Støtter du med over 1.000 kr. per donation, kan du udbede dig en bog efter eget valg fra vores bogshop. Skriv dit valg af bog til info@cepos.dk. Bogshoppen finder du under ”Bøger” helt nederst på denne side.

Bankoverførsel

Du kan støtte via bankoverførsel til konto nr. 5471 1568274 (Nykredit).

Mobilepay

Du kan støtte via MobilePay til mobilnummer 81 75 83 39 (tilbagesvar ”Cepos almennyttig").

Bitcoin

Du kan støtte via Bitcoin ved at klikke her.

Betalingskort

Du kan støtte via Dan- og kreditkort ved at vælge, om du vil støtte én gang eller fx. fast hver måned og trykke på én af knapperne herunder. Herefter føres du til en side, hvor du skal udfylde yderligere oplysninger.