Hvad er en CEPOS-donor?

CEPOS har i dag flere hundrede donorer, herunder privatpersoner. Men der er brug for - og findes givetvis - mange flere, der deler vort syn på verden og synes, det er vigtigt, at der er en stemme i den offentlige debat. En stemme, der på højt kvalificeret grundlag og uden hensyn til særinteresser, vælgertilslutning eller finansiering vedbliver med at kæmpe for Danmarks fremtid som en rig og velfungerende nation.

CEPOS’ donorer kan betinge sig anonymitet. Ingen donor, der har udbedt sig anonymitet, er nogensinde mod sin vilje blevet eksponeret offentligt. Blandt nuværende og tidligere donorer, der ikke har betinget sig anonymitet kan nævnes Kraks Fond, Poul Due Jensens Fond, Oticon Fonden, Augustinus Fonden, Aase & Ejnar Danielsens Fond, Leo Pharma, Atlas Foundation, Saxo Bank, Zeno Aps og John Templeton Foundation.

Siden 2007 har ingen enkelt donor i noget år stået for mere end 10 % af de samlede bidrag til CEPOS.

Det kommer ofte som en komplet overraskelse for borgelige/liberale, at CEPOS alene overlever ved hjælp af private donationer. Ethvert beløb – stort som lille – modtages med stor taknemmelighed, da også små beløb fra privatpersoner bidrager til vores finansiering samt giver moralsk opbakning til at fortsætte arbejdet.

Er du allerede donor, så fortæl om muligheden og sagens rette sammenhæng til dine venner – er du ikke, så overvej om arbejdet er nogle støttekroner værd fra dig personligt eller fra en virksomhed, organisation eller fond, du har indflydelse på.

Vi har en række donorkategorier (starter ved donationer over 10.000 kr./år), hvor vi med beskedne midler forsøger at give ekstra værdi til donoren. Du er meget velkommen til at kontakte Jonas Sundgaard på tlf. 23 25 62 65 eller sundgaard@cepos.dk for at høre nærmere om disse muligheder.