STØT CEPOS SOM VIRKSOMHED

CEPOS er Danmarks eneste borgerlig-liberale tænketank. Vi arbejder bl.a. for at fremme det private initiativ og for bedre vilkår for dansk erhvervsliv. CEPOS finansieres udelukkende af donationer fra private og fra virksomheder. Vi tager ikke imod støtte fra det offentlige eller fra politiske partier. Derfor har vi behov for din virksomheds opbakning.
Samtlige donationer er fradragsberettigede, og CEPOS sørger for indberetning til SKAT, hvis du oplyser virksomhedens CVR-nummer ved donation.

Donér til CEPOS lige her.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål ifm. donationer til CEPOS, er du meget velkommen til at kontakte Signe Lykke Jensen på signe@cepos.dk

STØT SOM
PRIVATPERSON

En personlig donation er en støtte til CEPOS’ mission og arbejde for mere frihed, for ansvar, for det private initiativ og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

STØT SOM
VIRKSOMHED

CEPOS arbejder bl.a. for at fremme det private initiativ og for bedre vilkår for dansk erhvervsliv. Derfor har vi brug for din hjælp.

LÆS MERE

DONATE
FROM ABROAD

CEPOS is the only liberal think tank in Denmark. CEPOS is an independent think tank, and our work would not be possible without the support offered to us by a wide range of donors.

LÆS MERE

HVORFOR STØTTE
CEPOS?

CEPOS er Danmarks eneste borgerlig-liberale tænketank. Vi arbejder for at fremme individets frihed, for det private initiativ, for lavere SKAT og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

CEPOS
DONORPRINCIPPER

CEPOS modtager af princip ikke donationer fra det offentlige, og finansieres alene ved bidrag fra private og virksomheder - dog ikke fra politiske partier.

LÆS MERE

OPRET
TESTAMENTE

Hos CEPOS ved vi, at samtlige donationer gives med hjertet. Det gælder især, når det drejer sig om oprettelse af et testamente.

LÆS MERE