Bidrag med en personlig donation hos Mine Arvinger

Vær med til at støtte op om CEPOS mission om et rigere og friere Danmark. Vi ved, at alle donationer og støtte gives med hjertet, og uanset størrelse er de derfor utrolig værdsatte hver og en. Hos CEPOS ønsker vi at gøre donationer så let som muligt, for den enkelte. Derfor har vi besluttet at indgå et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som hjælper ved støtte gennem arv og testamente. De ønsker at give dig fuld tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Hos dem udføres alt rådgivning derfor af en uddannet jurist. Når du benytter Mine Arvinger kan du få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker CEPOS gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.

Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan betænke CEPOS i dit testamente, kan du på deres hjemmeside booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale. De står klar til at hjælpe dig.

Læs mere hos Mine Arvinger

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål ifm. med donationer til CEPOS, er du meget velkommen til at tage fat i Jonas Sundgaard på sundgaard@cepos.dk.