CEPOS UDDANNELSE

Som tænketank beskæftiger CEPOS sig med mange forskellige aspekter af samfundsvidenskab. Økonomi, ideologi, politik, historie, statistik, m.m. Vores notater og analyser er både med til at klæde beslutningstagere på med baggrund og viden, samt til at kvalificere den politiske debat i øvrigt, men vi ønsker også at bidrage til, at yngre generationer får redskaberne til at kunne indgå i udviklingen af vores samfund. Derfor har vi helliget en del af vores arbejde til uddannelse af store børn og unge.

På denne side ses de forskellige typer af uddannelse og undervisning, som CEPOS er engageret i. Klik ind på de forskellige for yderligere information.

GYMNASIEBESØG

Besøg CEPOS og få et samfundsrelevant indspark til undervisningen.

LÆS MERE

ABCEPOS

Er du på udkig efter grafer, figurer og hurtig viden? Find dem her på ABCepos. 

LÆS MERE

CEPOS AKADEMI

CEPOS Akademi samler ambitiøse unge mennesker til en spændende og grundig indføring i frimarkedstænkning.

LÆS MERE

BORGER & STAT

Borger & Stat er den første både teoretiske og praktiske indføring set fra danske forhold i de borgerlige tanker, der ligger til grund for en lang række nutidige politiske visioner og muligheder. 

LÆS MERE

LIBERALE KURSER I UDLANDET

Bliv klogere på liberalisme, økonomi, filosofi, historie og en masse andet ved at tage spændende kurser i udlandet. Vi har samlet en oversigt til dig med en række muligheder, der udbydes fra udenlandske organisationer.

Læs mere her