Bliv frivillig i In Defence of Freedom – en uafhængig ungdomsorganisation!

Ønsker du et mere frit Danmark? Et mere rigt Danmark? Er du engageret og ambitiøs? Hvis ja, så passer et job som frivillig i organisationen ”In Defence of Freedom” perfekt til dig. In Defence of Freedom er også arrangører af debat tournéen Tour de Frihed.

Hvad er In Defence of Freedom? 

In Defence of Freedom er en eventorganisation for ambitiøse frivillige unge. In Defence of Freedom sætter fokus på frimarkedsøkonomi, personligt ansvar og frihed. Desuden berører vores events også internationale aspekter inden for samme emner, og foregår derfor tit på engelsk – men ikke altid. Vi ønsker dybdegående faglige og politiske oplæg fra centrale liberale og borgerlige personligheder. Vi har afholdt konferencer på Copenhagen Business School, online og i år på barer i hele landet. Vi unge arrangører, men vi henvender os til alle med interesse for, hvordan verden bliver mere fri og rig.

Hvem er In Defence of Freedom?

Organisationen består af en række frivillige unge, som står for at arrangere og forberede intellektuelle og debat events. I Studenterorganisationen mødes unge på tværs af den borgelige-liberale fløj eller unge, der blot interesserede sig fagligt for samfundsforhold. Studenterorganisationen støttes organisatorisk og økonomisk af CEPOS, men er ellers uafhængig. Frivillige vælger hvilke typer af opgave, de vil hjælpe med og tager så opgaver i det omfang de ønsker. Sekretariatet varetages af CEPOS.

Dette års ledelse består af:

Peter Flemming Teunissen Sjoelin

Simon Fendinge

Anna Gabedov

Sekretariatet varetages af CEPOS.

Bliv frivillig!

Der er altid plads til flere engagerede borgerlige-liberale studerende til at forsvare friheden. Hos os vil du kunne gøre en konkret indsats for et mere frit og rigt samfund på et oplyst grundlag på tværs af parti skel og med andre vidende og engagerede mennesker.

Kontakt

Ønsker du at engagere dig i Tour de Frihed eller In Defence of Freedom, eller har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte uddannelsesleder Stefan K. Sløk-Madsen på stefan@cepos.dk 

GYMNASIEBESØG

Besøg CEPOS og få et samfundsrelevant indspark til undervisningen.

LÆS MERE

CEPOS UDDANNELSE

Vi ønsker at bidrage til, at yngre generationer får redskaberne til at kunne indgå i udviklingen af vores samfund.

LÆS MERE

ABCEPOS

Er du på udkig efter grafer, figurer og hurtig viden? Find dem her på ABCepos. 

LÆS MERE

CEPOS AKADEMI

CEPOS Akademi samler ambitiøse unge mennesker til en spændende og grundig indføring i frimarkedstænkning.

LÆS MERE

LIBERALE KURSER I UDLANDET

Bliv klogere på liberalisme, økonomi, filosofi, historie og en masse andet ved at tage spændende kurser i udlandet.

LÆS MERE

CEPOS
KURSER

Se udvalget af kurser her.

LÆS MERE

IN DEFENCE
OF FREEDOM

In Defence of Freedom er en organisation drevet af frivillige unge kræfter, der årligt arrangerer en konference af højeste kvalitet om samfund, økonomi og politik.

LÆS MERE

CEPOS
PODCAST

Lyt til vores spændende podcasts: Samfundstanker, Bag Om Nyhederne, Regelstaten og Econ Roots.

LÆS MERE