Er du en ambitiøs studerende? Vær med til at stifte en konference og bliv del af en liberal studenterorganisation.

Vi søger en gruppe frivillige studerende, der har tid og lyst til selv at stable en konference på benene. Den kommer til at handle om frimarkedsøkonomi, personligt ansvar og frihed. En konference med international kaliber!

Her kan du finde informationer om, hvordan du kan deltage i konferencen eller blive frivillig og have direkte indflydelse på konferencen.

En ny organisation med beviselig gennemslagskraft

Ideer er vigtige, og gode ideer giver et bedre samfund. Efter Finanskrisen begyndte en lille gruppe studerende at arbejde spontant på, hvad der skulle blive til en ambitiøs to-dagskonference til forsvar for en liberal verdensorden med handel, frihed og individuelt ansvar. På konferencen var det blandt andet oplæg fra Peter G. Klein, Art Carden og Patri Friedman.

Arven fra den konference løftes nu i en spritny studenterorganisation, der støttes organisatorisk og økonomisk fra CEPOS med flere. Det er formålet at holde en årlig konference på et dansk universitet henvendt til unge af alle aldre med interesse for, hvordan verden bliver mere fri og mere rig.

Bliv frivillig

Har du lyst til at være sammen med andre liberale og borgerlige unge om at lave konferencen og sætte dit præg på den? Har du et talent, som du gerne vil udleve i en god sags tjeneste? Så meld dig som frivillig.

Som frivillig vil du få konkret ansvar og få relevante erfaringer indenfor flere områder. Du vil få en platform at udbygge dit eget netværk fra. Vigtigst af alt, så vil du gøre en konkret indsats for et mere frit og rigt samfund på et oplyst grundlag.

Du kan være frivillig på mange niveauer og over kortere eller længere tid. Du kan være med i få måneder eller i flere år. Du kan blive områdeansvarlig eller blot løse en enkelt afgrænset opgave, alt efter hvad der passer til dine ambitioner og muligheder.  

Der er mange måder at bidrage på. Der skal bookes talere, løses praktiske udfordringer, markedsføres, og meget mere. Der er plads til alle, der vil.

Se under Næste frivillig event herunder for at finde ud af, hvordan du kommer med på en fantastisk rejse.

Deltag og program

Når program og billetlink er tilgængeligt, vil vi poste det her.

Næste frivillig event

Har du lyst til at deltage? Så er der stiftende generalforsamling 20 feb. kl. 17.30 hos CEPOS. Videolink fra Århus. Tilmelding: Stefan@cepos.dk