Bliv frivillig i In Defence of Freedom – en uafhængig ungdomsorganisation!

Ønsker du et mere frit Danmark? Et mere rigt Danmark? Er du engageret og ambitiøs? Hvis ja, så passer et job som frivillig i organisationen ”In Defense of Freedom” perfekt til dig.

Hvad er In Defence of Freedom? 

In Defence of Freedom er en konference, der afholdes en gang årligt og som arrangeres af ambitiøse frivillige unge. In Defence of Freedom sætter fokus på frimarkedsøkonomi, personligt ansvar og frihed. Desuden berører konferencen også internationale aspekter inden for samme emner, og foregår derfor på engelsk. På konferencen vil der blive holdt dybdegående faglige og politiske oplæg fra centrale liberale og borgerlige personligheder. Konferencen afholdes på et dansk universitet og er arrangeret af unge, men henvender sig til alle med interesse for, hvordan verden bliver mere fri og rig.

Hvem er In Defence of Freedom?

Organisationen består af en række frivillige unge, som står for at arrangere og forberede den årlige Frimarkedskonference. I Studenterorganisationen mødes unge på tværs af den borgelige-liberale fløj eller unge, der blot interesserede sig fagligt for samfundsforhold. Studenterorganisationen støttes organisatorisk og økonomisk af CEPOS, men er ellers uafhængig. Selve organisationen består af en bestyrelse og en ledelse, som koordinerer mellem de frivillige. Frivillige vælger hvilke typer af opgave, de vil hjælpe med og tager så opgaver i det omfang de ønsker.

Dette års ledelse består af:

Peter Flemming Teunissen Sjoelin

Simon Fendinge

Anna Gabedov

Sekretariatet varetages af CEPOS.

Bliv frivillig!

Der er altid plads til flere engagerede borgerlige-liberale studerende til at forsvare friheden. Hos os vil du kunne gøre en konkret indsats for et mere frit og rigt samfund på et oplyst grundlag på tværs af parti skel og med andre vidende og engagerede mennesker.

Kontakt

Ønsker du at engagere dig i In Defence of Freedom, eller har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte uddannelsesleder Stefan K. Sløk-Madsen på stefan@cepos.dk 

Se programmet og meld dig til årets konference her