CEPOS Akademi

CEPOS Akademi samler de bedste studerende - fra forskellige fakulteter - til en spændende og grundig indføring i frimarkedstænkning.
CEPOS Akademi tilbyder undervisning fra en række tunge ledere fra erhvervslivet, de bedste undervisere fra universiteterne og de skarpeste analytikere i medierne.

Der gives mulighed for at møde de fremmeste liberale tænkere og diskutere økonomiske og politiske problemer på et højt niveau.

For at kurset ikke kommer til at forstyrre dine studier, har vi lagt undervisningen i 4 weekender. Semestret følges op med et sommerkursus i juni/juli, hvor både det foregående forårs- og efterårshold deltager. Derudover afholdes en årlig alumnikonference i december, hvor du også vil møde tidligere CEPOS-studenter.

Ide

Ideen bag CEPOS Akademi er at give især studerende ved universiteter og højere læreanstalter mulighed for at stifte bekendtskab med og blive inspireret af tankerne bag det frie marked.

Indhold

Teorierne anvendes til at skrive opgaver, essays og debatterende indlæg. Øvelser i retorik og argumentation og i at skrive og tale offentligt indgår med vægt på uddannelsen. CEPOS vil efterfølgende bidrage til at skabe et netværk, som giver et solidt fundament for karrieren.

Er du en engageret studerende?

Så har du muligheden for at deltage i et enestående kursus om det frie marked. Tænketanken CEPOS optager på ny 25 studerende til et intensivt kursus i frimarkedstænkning i efteråret 2019. På kurset vil du stifte bekendtskab med tankerne og tænkerne bag det frie marked. Undervisningen omhandler økonomi, politik, filosofi og medier og trækker perspektiver til Danmark og det globale marked. Du vil blandt andet høre oplæg af ledere fra erhvervslivet, undervisere fra universiteterne og analytikere fra medierne.

Kom i netværk med fremtidens ledere

CEPOS Akademi henvender sig til alle, der vil vide mere om det frie marked – uanset studie, og uanset om du styrer mod slips og koncerner eller jeans og institutioner. De andre deltagere på kurset vil, som du selv, være blandt fremtidens ledere og meningsdannere. Det betyder, at du får chancen for at grundlægge et personligt netværk, der kan gavne dig resten af livet.

 

Krav til den studerende

 • CEPOS Akademi tilbyder indgående kendskab til tankerne, tænkerne og ideerne bag det frie marked samt undervisning på højt niveau.
 • Tilbuddet er enestående, men til gengæld forlanges en engageret indsats fra de studerende.
 • Der læses tekster på dansk og engelsk, aktuelle og klassiske, teoretiske og debatterende, af en sværhedsgrad som på universiteterne.
 • En vigtig del af læringen består i at anvende teorierne til at skrive opgaver, essays og debatterende indlæg.
 • Øvelser i retorik og argumentation og i at skrive og tale offentligt indgår med vægt i uddannelsen. CEPOS vil efterfølgende bidrage til at skabe et netværk, som er et solidt fundament for karrieren.

 

Kursus i din fritid

For at kurset ikke kommer til at forstyrre dine studier, har vi primært lagt undervisningen i weekenderne. Semestret følges op med et sommerkursus, hvor du også vil møde tidligere CEPOS-studenter.

Kurset løber over fire weekender samt torsdag den 18. juni til søndag den 21. juni 2020:

 • Weekenden d. 1.-2 februar 2020
 • Weekenden d. 7.-8. marts 2020
 • Weekenden d. 4.-5. april 2020
 • Weekenden d. 2.-3. maj 2020
 • Torsdag d. 18. juni - Søndag d. 21. juni 2020

Undervisning og materialer betales af CEPOS Akademi.

Sådan bliver du en af de udvalgte

Skriv en ansøgning med navn, CV, uddannelse, alder, karakterer, anbefalinger og en uddybning af:

 1. Hvorfor du er interesseret i kurset?
 2. Hvad du selv vil kunne bidrage med for at fastholde friheden i dagens Danmark?

Send ansøgningen her:

Eller mail den til CEPOS Akademiets kontaktperson Stefan Kirkegaard Sløk-Madsen på stefan@cepos.dk. Ansøgningsfrist 9. december 2019.