ROGER SCRUTON GÆSTER CEPOS

12 mar 2019, 13:10 - 31 mar 2019, 13:10
CEPOS Landgreven 3, 3., 1301 København K
I forbindelse med sit besøg i Danmark, hvor han skal modtage Sapphoprisen, besøger den britiske filosof, samfundsdebattør, journalist og komponist
Roger Scruton CEPOS d. 12. maj kl.16:30.

Poul Schlüter har en gang sagt, at 90% af danskerne er konservative – de ved det bare ikke! Kom og hør den største konservative tænker siden Edmund Burke – og største nulevende – prof. Roger Scruton, give en præsentation med key points fra hans bog  ”How to be a conservative”. Efterfølgende har du måske svaret på hvordan Schlüter kunne få oplyst de sidste 87,7%.

 

Under den kolde krig var han aktiv i indsmugling af bøger og i at organisere forbudt undervisning i Polen og Tjekkoslovakiet. Han blev arresteret og senere udvist fra Tjekkoslovakiet i 1985.  Foruden sin grad i filosofi er han uddannet jurist, har stor viden og skrevet meget om vin, er ivrig rævejæger til hest (brækkede som 72-årig benet her i 2016 under en rævejagt!), og har skrevet libretto til 3 selvkomponerede operaer.

Hans ofte meget skarpe holdninger (til f.eks. religion, kunst, undervisning og homoseksualitet) har gennem årene medført megen, og til tider, benhård debat.

 

Siden 2004 har Mr. Scruton været medlem af CEPOS advisory board.

Tilmeld dig til eventet her

Del dette arrangement