Bliv freelanceunderviser hos CEPOS

CEPOS søger en dygtig matematisk økonomistuderende til at undervise gymnasieelever i mikroøkonomiske problemstillinger, herunder særligt forbrugerens problem. Undervisningen foregår typisk ved at du tager ud på gymnasier rundt omkring i landet, men kan også foregå i CEPOS’ lokaler eller virtuelt. Det er en fordel hvis du har undervisningserfaring, men ikke et krav. Du afregnes per oplæg til en konkurrencedygtig sats.

Generelt om din profil: 

  • Du er stud.polit. eller lignende, der har bestået 2. årsprøve. 
  • Du har en skarp selvstændig analytisk sans, gode evner inden for talbehandling og en særlig interesse for statistik og politik. 
  • Du har interesse for samfundet og synes, at valg er bedre end tvang. 

Hos CEPOS vil du komme til at indgå i et større team af studenter, hvor der er mulighed for sparring og mulighed for stærk udvikling af dine faglige kundskaber.

Hvis ovenstående er tiltrækkende for dig, så send os en motiveret ansøgning, hvor CV, eksamenskarakterer og eventuelle relevante bilag er vedlagt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at ansøge. Tiltrædelse efter aftale. 

Ansøgninger sendes elektronisk til elisabeth@cepos.dk med “Freelance Underviser” i emnefeltet. Du kan finde mere information om CEPOS på www.cepos.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Elisabeth Overgaard på telefon 21 40 97 61.  

Om CEPOS

CEPOS er en uafhængig borgerlig-liberal tænketank, der gennem analyser af samfundsindretningen søger at påvirke nutidens og fremtidens beslutningstagere. Vi kan tilbyde dig et stærkt fagligt miljø, hvor du i praksis får mulighed for at bruge de værktøjer, du løbende tillærer dig på studiet.

 

Hold dig orienteret om ledige stillinger - følg CEPOS på LinkedIn.