CEPOS søger studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen

CEPOS (Center for Politiske Studier) er en uafhængig borgerlig-liberal tænketank, der gennem analyser af samfundsindretningen søger at påvirke nutidens og fremtidens beslutningstagere. Vi har travlt i vores kommunikationsafdeling, som består af en pressechef, en kommunikationsmedarbejder og en digital udvikler, og vi søger derfor en studerende, som kan hjælpe os med at løse en række opgaver i afdelingen, især inden for grafisk produktion og arbejde med lyd og billeder. Stillingen er lønnet.

Helt generelt om dig:
• Du er detaljeorienteret og arbejdsom
• Du er lærenem
• Du er nysgerrig og ikke bange for at prøve dig selv og dine evner af
• Du er kreativ og har sans for den skæve vinkel på komplicerede emner

Vi har brug for en teknisk velfunderet medarbejder, som kan tænke kreativt og selvstændigt, og som har en naturlig interesse for politiske og økonomiske forhold og problemstillinger. En af vores vigtigste opgaver er at formidle komplekse og detaljerige analyser på en måde, der får mange andre end økonomer og politikere til at læse med, og her bliver du en vigtig bidragsyder – ikke mindst i fremstillingen af infografikker og med teknisk support til produktion af podcasts og videoer.

CEPOS’ kontor ligger i hjertet af København med gode transportmuligheder. Arbejdstiden er i gennemsnit 20 timer om ugen med stor fleksibilitet i forhold til undervisning og eksamen. Hos CEPOS vil du komme til at indgå i et større team af studenter, hvor der er mulighed for sparring og udvikling af dine faglige kundskaber, samtidig med at du bliver del af et dynamisk miljø, hvor vi også husker at have det sjovt, når vi går på arbejde.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning, hvor CV, eksamenskarakterer og eventuelle relevante bilag er vedlagt. Deadline for ansøgning er 1.februar 2021. Tiltrædelse efter aftale.

Du skal sende din ansøgning elektronisk til skyum@cepos.dk med ”Student” i emnefeltet. Du kan finde mere information om CEPOS på www.cepos.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til pressechef Nina Skyum-Nielsen på 20 61 22 96

Hvad laver CEPOS?
CEPOS søger at påvirke den politiske debat og derved de politiske beslutninger ved:
- at frembringe ny viden om samfundsindretningen gennem analyse og forskning.
- at udarbejde løsninger og konkrete forslag til ny politik.
- at påvirke nutidens og fremtidens beslutningstagere gennem medier, møder, konferencer, publikationer og uddannelse.

I dette arbejde skal CEPOS være uafhængig, herunder af politiske partier, centraladministration, medier, universiteter, virksomheder, enkeltpersoner eller nogen som helst andre interesser publikationer og uddannelse.