Besøg Cepos og få et samfundsrelevant indspark til undervisningen

Hvis I vil lidt ud af klasselokalet og høre om, hvordan politik og samfundsanalyse bliver til, fortalt af mennesker, der arbejder med de emner hver dag, er I velkomne til at besøge os og få et oplæg.

I årenes løb har tusindvis af gymnasieelever besøgt eller fået besøg af CEPOS. Det er vi meget stolte af.

Vi er vi meget optaget af, at gymnasieskolen udklækker studenter, der er engagerede i - og vidende om - vores samfund og demokrati. Vi vil derfor gerne medvirke til, at undervisningen er af høj kvalitet, engagerende og effektiv.

”CEPOS tilbød os at tilpasse indlægget til vores ønsker. Det lykkedes virkelig fint, og vi fik et energisk indlæg, der passer godt til formålet med vores studietur. Eleverne blev både inddraget og deltog selv aktivt. Debatten fortsatte også efter besøget.” – Stefan Agger, Lemvig Gymnasium

Book besøg

Gymnasiebesøg arrangeres via vores uddannelsesleder Stefan K. Sløk-Madsen. Han kan kontaktes på stefan@cepos.dk eller 5150 3663.

Når du kontakter os, vil vi sammen finde et godt tidspunkt, emne og oplægsholder.

Besøget kan som udgangspunkt foregå hos os i vores lokaler centralt i København. Vi kommer også gerne på besøg, men det afhænger af holdstørrelse og afstand. Vi vil dog gerne hjælpe med at arrangere, at vi kan komme til dig også – ligegyldigt hvor du er – så kontakt os endelig.

CEPOS Gymnasie Advisory Board

Læs mere om medlemmerne af vores Gymnasie Advisory Board her. 

Eksempler

Eksempler på emner har været ”arbejdsmarked og ulighed”, ”klima og vækst” og ”tænketanke og ideologi”, men vi tilstræber, at være meget åbne overfor dine behov og ønsker. Vi har også været behjælpelig med arrangement af debatter mellem os og andre organisationer.

Anden hjælp til din undervisning

Hvis du søger anden hjælpe eller sparring til din undervisning, er du også velkommen til at kontakte os. Vi har et stort lager af undervisningsmateriale, som vi løbende udvider efter de behov undervisere har, og vi hører derfor gerne fra dig.

GYMNASIEBESØG

Besøg CEPOS og få et samfundsrelevant indspark til undervisningen.

LÆS MERE

ABCEPOS

Er du på udkig efter grafer, figurer og hurtig viden? Find dem her på ABCepos. 

LÆS MERE

CEPOS AKADEMI

CEPOS Akademi samler ambitiøse unge mennesker til en spændende og grundig indføring i frimarkedstænkning.

LÆS MERE

BORGER & STAT

Borger & Stat er den første både teoretiske og praktiske indføring set fra danske forhold i de borgerlige tanker, der ligger til grund for en lang række nutidige politiske visioner og muligheder. 

LÆS MERE