Afskedsreception: Projektleder Henrik Gade Jensen forlader CEPOS

23 okt 2012, 09:00 - 23 okt 2012, 09:00

Tak til projektleder Henrik Gade Jensen 

af direktør Martin Ågerup

Henrik Gade Jensen forlader CEPOS for at blive sognepræst – en mangeårig drøm, som nu går i opfyldelse for ham. Det har været et stort privilegium at arbejde sammen med Henrik i syv år. Ud over at være et behageligt og bundhæderligt menneske, er han blandt de mest vidende og belæste personer i kongeriget, og han forstår at formidle denne viden i Grundtvigs ånd. Man føler sig beriget, ikke belært, når man har talt med Henrik.

Derfor var Henrik også den helt rette til at starte CEPOS UNIVERSITET, hvis første hold kørte fra foråret 2006. Lige siden har han dygtigt og engageret drevet CEPOS UNI. Han er i dag i gang med sit 14. hold på 25 studerende. Han har bevaret kontakten til mange af de omtrent 350 studerende, som han har undervist i de seneste syv år.

Endvidere har Henrik blandt andet gjort sig bemærket med den prisbelønnede bog Menneskekærlighedens Værk, som udkom i foråret og fik stor opmærksomhed, ligesom han i sin tid i CEPOS har været aktiv debattør både i medierne og som blogger og boganmelder ved Jyllandsposten. Henrik har også været redaktør på de fleste af CEPOS’ bogudgivelser samt arrangør af hovedparten af CEPOS’ mange velbesøgte gå-hjem møder.

Henrik Gade Jensen er af uddannelse mag.art. i filosofi fra Københavns Universitet fra 1988 og har undervist som ekstern lektor i filosofi i mange år. Han er endvidere censor ved Copenhagen Business School. I 2002-2003 fungerede han som særlig rådgiver for kirkeminister Tove Fergo.

Henrik Gade Jensen har bestået den såkaldte § 2-prøve i teologi til at søge præsteembeder, og det er baggrunden for, at han nu kan ansættes som sognepræst i folkekirken. Han tiltræder stillingen som sognepræst i Dannemare-Gloslunde-Tillitse-Græsvang pastorat på Lolland den 1. november 2012.

På vegne af alle i CEPOS vil jeg gerne hermed sige hjerteligt tak til Henrik og ønske ham alt godt i sit nye erhverv!

CEPOS inviterer venner af huset og af Henrik til afskedsreception.

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement