Boglancering: "Friheden flyver – en debatbog om mangfoldighed"

06 maj 2010, 09:00 - 06 maj 2010, 09:00

Den 6. maj udgiver CEPOS bogen Friheden flyver, som bl.a. har bidrag fra Jakob Levinsen, Edith Thingstrup, Jacob Mchangama, Henrik List og Henrik Dahl. I den anledning inviterer CEPOS på debat om frihed, forskellighed og frisind. For som bogens redaktør, Dennis Nørmark (forfatter og ekstern lektor i antropologi på Aarhus Universitet) skriver i forordet, er det som om blå og rød stue har byttet plads: Det spraglede og vilde sker i dag inde hos de borgerlige, hvor der er højt til loftet, frihed og vide rammer. Derimod er rød stue blevet polstret med vat, så ingen slår sig, alt imens regler og forordninger er blevet klæbet op på hver en ledig plads.

Dennis Nørmark vil først introducere bogens tema, hvorefter der vil være paneldebat med Mette Frederiksen, næstformand for den socialdemokratiske folketingsgruppe, og Ole Grünbaum, ledende figur i ungdomsoprøret og forfatter til bogen Bar røv i 60'erne.

Der vil være mulighed for at købe Friheden flyver til stærkt reduceret pris (150,- kr. i stedet for 249,-). Det er gratis at deltage, og CEPOS byder på vand og kaffe i pausen. Arrangementet finder sted torsdag den 6. maj, 2010, kl. 17.00-19.00 i CEPOS' lokaler. 

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement