CEPOS gå-hjem-møde: "Atomkraftens fremtid og muligheder"

13 okt 2010, 09:00 - 13 okt 2010, 09:00

Ved Bertel Lohmann Andersen.

Atomkraften er en teknologisk succes uden sidestykke. Sverige er det det mindste land, der har udviklet egne reaktorer. Tyske reaktorer er de mest driftssikre i verden. Men hverken svenskerne eller tyskerne er stolte over deres atomkraft, og i Danmark har man travlt med at fjerne alle nukleare spor. End ikke ønsket om energikilder med lavt CO2-udslip har hidtil kunnet bringe atomkraften tilbage på banen. Hvad er det der foregår? 

Atomkraft indeholder gode muligheder for at sikre de vestlige samfund en sikker og miljøvenlig energi i fremtiden, og den har tilmed en lang række geopolitisk positive bivirkninger. Bertel Lohmann Andersen vil på mødet komme med bud på, hvordan vi kan sikre, at samfundets beslutninger baseres på videnskabelige fakta og ikke irrationelle holdninger. Og hvor sociologer og filosoffer er henne i udredningen heraf.

Bertel Lohmann Andersen er mag. et lic. scient. i kernefysik og mangeårig formand for Reel Energi Oplysning. Han har i årtier været en ivrig fortaler for atomkraft.

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement