CEPOS gå-hjem-møde: "Coming out of the recession" ved Jonathan Eaton

30 sep 2010, 17:00 - 30 sep 2010, 18:30

Torsdag den 30. september 2010 kl. 17.00-18.30 inviterer CEPOS til foredrag med den amerikanske økonom Jonathan Eaton, der vil tale om finanskrisen og vejen ud af den. Foredraget, som har titlen "Coming out of the recession - the potential role of global trade liberalization in generating sustained economic growth" og den efterfølgende debat, foregår på engelsk.


Christian Bjørnskov, lektor ved Århus School of Business, vil kommentere Jonathan Eatons foredrag og lægge op til diskussionen.

Jonathan Eaton er uddannet i økonomi fra Harvard og Yale i USA . Han er i dag professor på New York University og har en omfattende videnskabelig produktion bag sig. Eatons primære fokusområde er international økonomi, hvor han i øjeblikket er optaget af at undersøge den individuelle producents rolle i interaktionen mellem handel og teknologi. 

Tidligere har Jonathan Eatons undersøgelser kredset om strategisk handelspolitik, internationale sanktioner og udviklingslandenes deltagelse i internationale kapitalmarkeder. Han har været næstformand i The American Economic Association og er i dag redaktør på Journal of International Economics.

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement