CEPOS gå-hjem-møde: Oprøret i Mellemøstens lande og forholdet til Israel

21 mar 2011, 09:00 - 21 mar 2011, 09:00

Elihu Ben-Onn er en af Israels mest respekterede journalister og talkshow-værter. Han har dækket krige, valg og mange facetter af den arabisk-israelske konflikt og fredsprocessen.

Den 21. marts holder han foredrag hos CEPOS om, hvordan de dramatiske ændringer som revolutionerne i Tunesien og Egypten har igangsat i Mellemøsten, påvirker Israel. Gør revolutionerne Israels fremtid mere sikker eller usikker, og hvordan skal Israel håndtere den nye situation?


Kom og få indblik i den intense situation i Mellemøsten og hør en journalists bud på hvilken betydning udviklingen har for Israel.

OBS: Foredrag og debat foregår på engelsk

 

Elihu Ben-Onn har være chefredaktør for det israelske radiomagasin “Yoman Haboker” i 11 år. Derudover er han to gange ugentligt vært for aktualitetsprogrammet “Ma’Azinim L’Maazinim”. Elihu Ben-Onn er pensioneret brigadegeneral og tidligere talsmand for det israelske nationalpoliti. Han holder ofte foredrag om journalistikken i Israel, den arabisk-israelske konflikt og den internationale mediedækning af Mellemøsten.

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement