Europe Liberty Forum 2018

29 maj 2018, 09:00 - 30 maj 2018, 16:00
København
Den 29-30 maj bliver Europe Liberty Forum 2018 afholdt af Atlas Network i samarbejde med CEPOS. Konferencen bliver afholdt i København.

I år bliver Atlas Network’s Europe Liberty Forum 2018 afholdt i København!

CEPOS er medarrangør af den traditionelle konference, der hvert år samler liberale frimarkedstænkere fra hele Europa. Liberty Forum er stedet hvor frimarkedstænkere samles, for at diskutere deres nationale og regionale udfordringer. Konferencen er fyldt med fremtrædende talere og forskellige workshops, hvor civilsamfundets indsats for at flytte den offentlige debat i retning af mere frihed er i fokus.

De to hovedtalere er i år Robert Guest, The Economist’s udenlandsredaktør, og Simeon Djankov, tidligere vicepræsident og finansminister i Bulgarien.

Blandt de resterende talere til Liberty Forum er blandt andre danske Flemming Rose, der vil tale under emnet ”Freedom of Speech and its illiberal Enemies”, Scott Hodge præsidenten for Tax Foundation i Washington, D.C., og Dr. Tom G. Palmer, der er vicepræsident for de internationale programmer i Atlas Network.

Blandt CEPOS egne er bestyrelsesformand Bjørn Høi Jensen, direktør Martin Ågerup med emnet ”Ulighed og indkomst mobilitet”, analysechef Otto Brøns-Petersen skal i en debat om den skandinaviske liberalisme, og cheføkonom Mads Lundby Hansen tale om skattepolitik.

Du har finde hele programmet med de forskellige talere her: https://www.atlasnetwork.org/events/europe-regional-liberty-forum/schedu...

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement