Folkemødet 2014: Fremtidens ældrepleje – det må kunne gøres bedre

13 jun 2014, 09:00 - 13 jun 2014, 09:00

CEPOS giver DIG mulighed for at udfordre fem førende politikere og meningsdannere i en debat om fremtidens ældrepleje. Debatdeltagerne er MF Thyra Frank (LA), borgmester i Helsingør Benedikte Kiær (K), borgmester i Lejre Mette Touborg (SF), adm. direktør i Ældresagen Bjarne Hastrup samt chefkonsulent i CEPOS Mia Amalie Holstein.


Danmark står over for en demografisk udfordring. De næste mange år vil der blive flere og flere ældre, og særligt vil antallet af +80-årige øges markant. Dette understreger, hvor vigtigt det er at sikre, at vi bruger de ca. 40 mia. kr., der årligt anvendes på ældreområdet, bedst muligt. Så vi derved sikrer, at de ældre får en god og ordentlig alderdom.

I debatten stiller vi skarpt på, hvilke visioner de førende politikere og meningsdannere har for fremtidens ældrepleje. Hvordan de også i fremtiden vil sikre, at de ældre får den bedst mulige service. Og om de mener, at det offentlige bør have patent på at levere ældrepleje. Vi ser på de ældres muligheder for at vælge og bestemme, hvad de selv ønsker. Og vi undersøger, hvad vi kan lære af udlandet.

Journalist Paula Larrain er debatmoderator.


Deltagere:
Thyra Frank, MF, Liberal Alliance
Benedikte Kiær, borgmester i Helsingør Kommune, Det Konservative Folkeparti
Mette Touborg, borgmester i Lejre Kommune, SF
Bjarne Hastrup, adm. direktør, Ældresagen
Mia Amalie Holstein, chefkonsulent, CEPOS

Se alle billederne fra Folkemødet 2014 på Facebook

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement