Hør Lars Tvede tale om innovation

17 sep 2019, 08:56 - 17 sep 2019, 08:56
Cepos, Landegreven 3. 3.sal

Sortseere har i århundreder forudset kommende akut ressourcemangel, såsom hungersnød, udtømning af industrimetaller og energimangel.

Men udviklingen har været modsat, selvom befolkningstallet samtidig er eksploderet. For faktisk er verdens befolkning blevet bedre ernæret og meget rigere, samtidig med at realpriserne på ressourcer faldet jævnt, støt og ganske meget.

Sker dette, fordi vi nu febrilsk presser de aller sidste resourcer ud af en forpint planet? Er vi på kanten af afgrunden – er festen snart forbi?

Lars Tvede mener, der sker noget helt andet: En forrygende, eksponentielt voksende Innovation.

I sin præsentation vil Lars Tvede forklare den enorme rolle, netop innovation har spillet de seneste århundreder, og han vil derefter give os nogle smagsprøver på de fantastiske konsekvenser, den kan få i resten af dette århundrede. Samtidig vil han lancere nogle initiativer for at forstå fremtiden bedre. 

Hans seance vil vare fra 09:00 til 09:45, hvorefter der vil være et kvarters pause, hvor de, der har travlt, kan gå. For dem, der vil blive, følger derefter en åben debat fra 10:00 til 10:30.

Deltagere vil også kunne købe hans nye bog ”Supertrends – 50 ting, du bør vide om fremtiden” med rabat.