Bogevent: Rindal - Kampen mod kultureliten og velfærdsstaten af Alex Ahrendtsen

09 feb 2023, 16:30 - 09 feb 2023, 18:00
Landgreven 3, 3., 1301 København K

Gennem mere end et halvt århundrede har Peter Rindal lagt navn til en af efterkrigstidens mest forkætrede ”ismer”, den såkaldte rindalisme. Men hvem var manden bag ismen? Hvordan kunne en lagerforvalter fra Kolding forårsage en blæst, som varer ved et halvt århundrede senere? Hvad var det i hans liv, der kastede ham ind i kampen mod kultureliten og velfærdsstaten?

Det kan du blive klogere på torsdag d. 9. februar kl. 16.30 hus CEPOS, hvor du inviteres til bogevent i anledning af Alex Ahrendtsens anmelderoste bog ‘Rindal - Kampen mod kultureliten og velfærdsstaten’.

Med adgang til unikke arkivalier har forfatter og folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Alex Ahrendtsen sat sig for at besvare mysteriet om Peter Rindal. Resultatet er en mangefacetteret og overraskende biografi om et komplekst menneske, der var rundet af en uddøende dansk almuekultur, og som med lige dele stridslyst og nysgerrighed gik op imod tidsånden.

Kl. 18 åbner vi for bogreception, hvor der vil være mulighed for at nyde et glas vin og købe et signeret eksemplar af bogen til en særpris på 240 kr. (normalpris 299,95 kr.).

Program
Kl. 16.00 - Dørene åbner
Kl. 16.30 - Alex Ahrendtsen i samtale med Martin Ågerup
Kl. 17.30 - Spørgsmål fra salen
Kl. 18.00 - Bogreception med vin og mulighed for at købe bogen ‘Rindal Kampen mod kultureliten og velfærdsstaten’ af Alex Ahrendtsen til særpris

Der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig snarest muligt i formularen her på siden eller ved at skrive til info@cepos.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Se med live:

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement

Kommende events