Foredrag med professor Art Carden: Hvorfor frie markedsøkonomier er bedre end planøkonomier

17 aug 2022, 09:00 - 17 aug 2022, 10:00
Landgreven 3, 3. sal. - 1301 Kbh. K

Den 17. august kl. 16.00-17.30 får vi i CEPOS besøg af den kendte amerikanske økonom og professor Art Carden. Kom og få et gratis foredrag i topklasse!

Professor Art Carden er en medrivende formidler med stort historisk kendskab i, hvordan markedsøkonomier blomstrer og skaber fantastiske resultater for alle dem, der lever i dem – også selvom de ikke altid kan se det på den korte bane.

Med udgangspunkt i kæmpe supermarkeder såsom Walmart vil professor Carden argumentere for, at centralplanlægning gør os fattigere, end vi behøver at være.

Mogens Bjerre, associate professor på CBS, deltager som modspil til Art Carden og de to vil sammen diskutere Cardens pointer.

Der vil være drikke og snacks til de fremmødte. Det vil også være muligt at følge arrangementet online via streaming.

Foredraget vil finde sted i CEPOS' lokaler på adressen Landgreven 3, 3. sal 1301 København K.

Foredraget er på engelsk.

OM ART CARDEN

Professor Art Carden er professor i økonomi ved Samford University og fellow ved en række førende økonomiske institutter og organisationer. Derudover er hans forskning blevet udgivet i førende internationale tidsskrifter, herunder the Southern Economic Journal, hvor han også er medredaktør.

Carden er også flittig bidragsyder til den amerikanske presse og skriver i bl.a. Forbes og USA Today. Sammen med professor Deirdre McCloskey har han endvidere for nyligt skrevet bogen “Leave Me Alone and I’ll Make You Rich: How the Bourgeois Deal Enriched the World”.

Læs mere om Art Carden på artcarden.com.

 

Hvis du har et spørgsmål du ønsker at stille undervejs, kan du skrive det til info@cepos.dk.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at dit spørgsmål vil blive udvalgt.

Tilmeld dig eventet

Annuller

Del dette arrangement

KOMMENDE EVENTS