CEPOS' Gymnasie Advisory Board

Hos CEPOS er vi passionerede omkring gymnasieskolen!

For at sikre, at vi bruger vores ressourcer bedst muligt til fordel for denne vigtige institution, er vi stolte af at have et advisory board tilknyttet.

Advisory Boardet består af syv medlemmer, som alle er dygtige og engagerede undervisere i gymnasiet. Deres overordnede mål er at kvalificere og bistå med ideer og viden om udvikling af undervisningsmaterialer, oplæg og andre undervisningsinitiativer, hvor CEPOS kan bidrage. Samtidig ønsker vi på sigt at kunne bistå andre organisationer på en fælles platform, så det bliver nemmere for undervisere at få kvalificerede undervisningsmaterialer, oplæg og lettere adgang til besøg.

Sammensætningen er primært samfundsfagslærere, men andre profiler er også velkomne, hvis de besidder den nødvendige viden og lyst.

Alle medlemmer står frem med navn og billede på hjemmesiden og lignende. Det er ikke en tilkendegivelse af politisk ståsted at være i boardet, blot et ønske om at hjælpe CEPOS med at være bedst fagligt relevant til stede i gymnasieskolen. Medlemmerne modtager ligeledes et symbolsk honorar for deres indsats.

Vi og boardet er altid åbne for ideer og henvendelser om, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt.