Minerva-Netværket


Netværk for unge borgerlige kvinder

CEPOS' Minerva-Netværk er et samlingspunkt for borgerlige kvinder under 35 år, der engagerer sig i politik, samfund og kultur. Netværket blev stiftet i foråret 2023 og vores formål er at skabe et forum, hvor ligesindede kvinder med et højt ambitionsniveau udveksler erfaringer, skaber nye relationer og udvikler sig fagligt og professionelt.

Hvad tilbyder vi

Netværkets medlemmer har eksklusiv adgang til en række arrangementer og aktiviteter hos CEPOS, herunder debatter, workshops, netværksmøder og sociale begivenheder. Netværket mødes fire gange årligt til faglige arrangementer, afholdt uden for normal arbejdstid af 1,5-2 timers varighed, med fokus på politiske emner eller professionel udvikling. Tidligere arrangementer inkluderer ministerbesøg og oplæg fra topledere fra dansk og europæisk erhvervsliv. Herudover inviteres netværkets medlemmer også til to årlige sociale arrangementer.

Medlemskab og deltagelse i netværkets faglige arrangementer er gratis. 

Sådan søger du Minerva-Netværket

Der er i øjeblikket lukket for ansøgninger. For yderligere information om netværket kan henvendelse rettes til netværkskoordinator Henrik M. Nielsen på henrik@cepos.dk. 

Bag om navnet

Netværket er navngivet efter gudinden Minerva, der i romersk mytologi var beskytter for visdom, retfærdighed, kunst, handel og håndværk. I slutningen af 1700-tallet var Minerva også navnet på et populært tidsskrift, udgivet af borgerligt sindede medlemmer af litteraturselskabet Drejers Klub. Navnet Minerva er i en dansk historisk kontekst synonymt med oplysningstidens friheds- og reformtanker samt ønsket om at samle borgerlige til samtale, idéudvikling, venskab og  debat.