HVAD GÅR DIN DONATION TIL?

CEPOS' arbejdsgrundlag er privat støtte. Uden donationer, intet CEPOS.

Bliv en del af CEPOS – bliv donor som privatperson

Donationer går ubeskåret til arbejdet for:

  • Mere personlig frihed og mere personligt ansvar
  • Mindre statslig indblanding i borgernes liv
  • Lavere skat
  • Mere og bedre velfærd for pengene via øget produktivitet, frit valg, konkurrence og ansvarliggørelse.

Resultater

Succes har, som bekendt, ”mange fædre”. Man skal derfor være yderst varsom og ydmyg med at tage æren for alle de lovgivningsmæssige ændringer, der er blevet vedtaget på de områder, hvor CEPOS har været først eller toneangivende i den offentlige debat. Dertil skal siges, at vores formål ikke er ”at komme i medierne”. CEPOS’ formål er, via sine analyser, gennem medier og politikere at medvirke til at påvirke lovgivningen i den for Danmarks fremtid rigtige retning.

STØT SOM
PRIVATPERSON

En personlig donation er en støtte til CEPOS’ mission og arbejde for mere frihed, for ansvar, for det private initiativ og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

STØT SOM
VIRKSOMHED

CEPOS arbejder bl.a. for at fremme det private initiativ og for bedre vilkår for dansk erhvervsliv. Derfor har vi brug for din hjælp.

LÆS MERE

DONATE
FROM ABROAD

CEPOS is the only liberal think tank in Denmark. CEPOS is an independent think tank, and our work would not be possible without the support offered to us by a wide range of donors.

LÆS MERE

HVORFOR STØTTE
CEPOS?

CEPOS er Danmarks eneste borgerlig-liberale tænketank. Vi arbejder for at fremme individets frihed, for det private initiativ, for lavere SKAT og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

CEPOS
DONORPRINCIPPER

CEPOS modtager af princip ikke donationer fra det offentlige, og finansieres alene ved bidrag fra private og virksomheder - dog ikke fra politiske partier.

LÆS MERE

OPRET
TESTAMENTE

Hos CEPOS ved vi, at samtlige donationer gives med hjertet. Det gælder især, når det drejer sig om oprettelse af et testamente.

LÆS MERE