HVORFOR STØTTE CEPOS?

CEPOS er Danmarks eneste borgerlig-liberale tænketank. Vi arbejder for at fremme individets frihed, for det private initiativ, for lavere SKAT og for en begrænset statsmagt. Vi forærer vore analyser og forskningsarbejde gratis til medier og beslutningstagere, og bestræber os på, at vores mange arrangementer er gratis at deltage i. Vi har begrænsede indtægter fra salg af bøger, foredrag og artikler.
CEPOS’ fortsatte indsats kræver finansiel støtte fra private og virksomheder, der deler vort syn på, hvordan det sikres, at Danmark vedbliver med at være et rigt land med et velfungerende samfund til gavn for ALLE danskere og til glæde for kommende generationer.  

Hvad går støtten til? 

CEPOS’ analytikere arbejder uafhængigt af vores donorer, som hverken har indflydelse på resultater eller valg af metoder eller kilder. CEPOS finansieres udelukkende af private midler, og modtager ingen offentlig støtte.

 

Støt CEPOS som privatperson her.

Ved at donere til CEPOS støtter du eller din virksomhed arbejdet for:

  • Mere personlig frihed og mere personligt ansvar
  • Mindre statslig indblanding i borgernes liv
  • Lavere skat
  • Et mere konkurrencedygtigt samfund

Støt CEPOS som virksomhed lige her.

STØT SOM
PRIVATPERSON

En personlig donation er en støtte til CEPOS’ mission og arbejde for mere frihed, for ansvar, for det private initiativ og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

STØT SOM
VIRKSOMHED

CEPOS arbejder bl.a. for at fremme det private initiativ og for bedre vilkår for dansk erhvervsliv. Derfor har vi brug for din hjælp.

LÆS MERE

DONATE
FROM ABROAD

CEPOS is the only liberal think tank in Denmark. CEPOS is an independent think tank, and our work would not be possible without the support offered to us by a wide range of donors.

LÆS MERE

HVORFOR STØTTE
CEPOS?

CEPOS er Danmarks eneste borgerlig-liberale tænketank. Vi arbejder for at fremme individets frihed, for det private initiativ, for lavere SKAT og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

CEPOS
DONORPRINCIPPER

CEPOS modtager af princip ikke donationer fra det offentlige, og finansieres alene ved bidrag fra private og virksomheder - dog ikke fra politiske partier.

LÆS MERE

OPRET
TESTAMENTE

Hos CEPOS ved vi, at samtlige donationer gives med hjertet. Det gælder især, når det drejer sig om oprettelse af et testamente.

LÆS MERE