OPRET TESTAMENTE TIL FORDEL FOR CEPOS

 

Bidrag med en personlig donation og gør en markant forskel.

Ved at støtte CEPOS’ mission om et rigere og friere Danmark, gør du en markant forskel. CEPOS’ vigtige mission finansieres af private donorer og af virksomheder, og vores donorer er anonyme. Vi modtager ingen midler fra det offentlige eller fra politiske partier, for uafhængighed er grundstenen i vores utrættelige arbejde.
Hos CEPOS ved vi, at samtlige donationer gives med hjertet. Det gælder især, når det drejer sig om oprettelse af et testamente. Vi ønsker at gøre denne proces så let som mulig for den enkelte. Derfor tilbyder vi to løsninger, såfremt du ønsker at betænke CEPOS i dit testamente.

Mine Arvinger
CEPOS har et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som hjælper ved støtte gennem arv og oprettelse af testamente. Her oplever man fuld tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til udarbejdelsen af de nødvendige juridiske dokumenter. Når du benytter Mine Arvinger kan du få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, hvis du betænker CEPOS gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.

Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan betænke CEPOS i dit testamente, kan du på deres hjemmeside booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale. De står klar til at hjælpe dig.

Læs mere hos Mine Arvinger

Personlig kontakt
Alternativt kan du kontakte vores fundraisingchef Signe Lykke Jensen på tlf.: 30407169 eller mail: signe@cepos.dk, så kan du få personlig rådgivning til oprettelse af testamente.

Vi glæder os til at høre fra dig og takker dig inderligt for, at du støtter CEPOS’ arbejde – for et friere og rigere Danmark.

STØT SOM
PRIVATPERSON

En personlig donation er en støtte til CEPOS’ mission og arbejde for mere frihed, for ansvar, for det private initiativ og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

STØT SOM
VIRKSOMHED

CEPOS arbejder bl.a. for at fremme det private initiativ og for bedre vilkår for dansk erhvervsliv. Derfor har vi brug for din hjælp.

LÆS MERE

DONATE
FROM ABROAD

CEPOS is the only liberal think tank in Denmark. CEPOS is an independent think tank, and our work would not be possible without the support offered to us by a wide range of donors.

LÆS MERE

HVORFOR STØTTE
CEPOS?

CEPOS er Danmarks eneste borgerlig-liberale tænketank. Vi arbejder for at fremme individets frihed, for det private initiativ, for lavere SKAT og for en begrænset statsmagt.

LÆS MERE

CEPOS
DONORPRINCIPPER

CEPOS modtager af princip ikke donationer fra det offentlige, og finansieres alene ved bidrag fra private og virksomheder - dog ikke fra politiske partier.

LÆS MERE

OPRET
TESTAMENTE

Hos CEPOS ved vi, at samtlige donationer gives med hjertet. Det gælder især, når det drejer sig om oprettelse af et testamente.

LÆS MERE